Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugăminte pentru Iohannis! Regele Charles al III-lea a vrut să-l cunoască personal pe directorul SRI: Vreau să-i strâng mâna!

Inquam Photos / Octav Ganea
Charles-Iohannis

Rugăminte pentru Iohannis! Regele Charles al III-lea a vrut să-l cunoască personal pe directorul SRI: Vreau să-i strâng mâna!

Prezent la Palatul Cotroceni, Regele Charles a avut o rugăminte specială pentru Klaus Iohannis, anume să-i faciliteze o întâlnire cu directorul SRI, Eduard Hellvig.

În timpul întâlnirii de la Palatul Cotroceni, Regele Charles al III-lea i-a cerut lui Klaus Iohannis să-l întâlnească pe directorul SRI, Eduard Hellvig, au declarat surse oficiale, anunță Antena 3 CNN.

"Vreau să-l întâlnesc și să-i strâng mâna”, a spus Regele Charles, despre directorul SRI, Eduard Hellvig

În trecut, în calitate de prinț, Charles a fost "patronul spiritual" al serviciilor de informații britanice, mulțumindu-i lui Hellving pentru buna cooperare și pentru relațiile dintre SRI și serviciile britanice.

De asemenea, suveranul i-a mulțumit directorului SRI și pentru cooperarea în privința problemelor legate de războiul din Ucraina, potrivit digi24.ro.

Eduard Hellvig a stabilit o legătură strânsă cu șefii serviciilor de informații din Marea Britanie încă din momentul în care a preluat mandatul de director al SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.