Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CS Dinamo Bucureşti a obţinut medaliile de bronz în Super Liga CEC Bank la rugby

Facebook
rugby

Echipa CS Dinamo Bucureşti a obţinut medaliile de bronz în ediţia din acest an a SuperLigii CEC Bank la rugby după ce sâmbătă, în finala mică a campionatului, a învins pe CS SCM Timişoara cu scorul de 16-11 (6-11).

Într-o partidă disputată fără spectatori, pe Stadionul Naţional ''Arcul de Triumf'' din Capitală, dinamoviştii au confirmat superioritatea din acest an în meciurile cu bănăţenii după un meci dramatic, cu răsturnare de situaţie în mitanul secund.

Scorul a fost deschis de Timişoara, printr-o lovitură de pedeapsă fructificată de Florin Vlaicu în minutul 9, şi tot el a majorat scorul din acelaşi procedeu în minutul 16, informează Agerpres.

Dinamo a redus din diferenţă prin Williams Jondre în minutul 21, tot printr-o lovitură de pedeapsă, dar eseul reuşit de Tevita Manumua a adus alte 5 puncte în dreptul bănăţenilor, Vlaicu ratând transformarea.

Scorul pauzei a fost 11-6 pentru jucătorii echipei de pe malurile Begăi, dinamovistul Jondre aducând 3 puncte pentru formaţia sa în ultimele secunde ale primei părţi.

În mitanul secund, ''buldogii'' au intrat mult mai determinaţi pe teren, în timp ce adversarii lor au încercat, fără succes, doar să păstreze rezultatul de la pauză, lucru care i-a costat.

Jondre a mai transformat o lovitură de pedeapsă pentru bucureşteni, în minutul 51, reducând diferenţa de pe tabela de marcaj la doar 2 puncte, pentru ca în minutul 66, Marian Ispir să izbutească un eseu pentru dinamovişti, transformat de Jondre, închizând tabela de marcaj.

Dinamo a câştigat astfel cel de-al treilea meci contra timişorenilor din acest sezon, după ce i-au învins pe aceştia şi în confruntările din sezonul regulat.

Pentru a evita un sezon dezastruos, CS SCM Timişoara mai are şansa câştigării Cupei României unde va întâlni pe CSM Ştiinţa Baia Mare.

Tot sâmbătă, în meciurile pentru locurile 5-6 din SuperLigă, CS U Cluj a învins pe teren propriu pe ACS Tomitanii Constanţa cu scorul de 36-25 (20-7).

Finala SuperLigii CEC Bank din acest an se va disputa sâmbătă seara, pe Stadionul Naţional ''Arcul de Triumf'', între CSA Steaua şi CSM Ştiinţa Baia Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.