Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul rugbist australian Toutai Kefu a părăsit spitalul după ce a fost rănit de hoţi

static.lsm.lv
medic spital

Toutai Kefu, fost jucător al naţionalei de rugby a Australiei, acum selecţioner al reprezentativei Tonga, a anunţat miercuri că a părăsit spitalul, alături de doi copii ai săi, după ce au fost răniţi de hoţi în noaptea de duminică spre luni în casa lor din oraşul Brisbane, transmite AFP.

"Suntem toţi bine. Josh, Madi (copiii săi - n. r.) şi cu mine am părăsit spitalul şi sperăm că Rach (Rachel, soţia sa - n. r.) ni se va putea alătura mâine", a scris Kefu pe pagina de Facebook.

Fostul jucător de linia a treia, în vârstă de 47 de ani, cu 60 de selecţii pentru Wallabies, campion mondial în 1999, a avut nevoie de operaţie din cauza unor răni în zona abdomenului. Soţia sa a fost grav rănită la un braţ, iar doi dintre copiii săi au fost şi ei răniţi de un adolescent de 15 ani, informează Agerpres.

Poliţia a calificat drept "brutal şi violent" acest atac petrecut în cursul unei tentative de jaf comisă de trei adolescenţi.

Unul din ei, în vârstă de 15 ani, este judecat pentru patru tentative de omor, după ce a fost prins de vecini, în timp ce poliţia a găsit la locul faptei un cuţit şi o secure. Un altul a fost reţinut la un spital din Brisbane, în timp ce al treilea este în căutare căutat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.