Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby în VII: Japoneza Kuwai revine la Jocurile Olimpice ca arbitru

rugby.ro
rugby

Japoneza Ano Kuwai va lua parte la a doua ediţie a Jocurilor Olimpice de vară, anul acesta, la Paris, ca arbitru în turneul de rugby în VII, după ce a făcut-o şi ca jucătoare, în 2016, la Rio, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Kuwai, care a marcat primul eseu al Japoniei la turneul de rugby în VII de la JO 2016, a fost nominalizată între cei 23 de arbitri care vor oficia la Paris, urmând să devină prima persoană care joacă şi arbitrează la un turneu olimpic.

''De când am trecut de la a fi jucătoare la a fi arbitru, în urmă cu trei ani, am muncit pentru obiectivul de a fi pe teren la Jocurile Olimpice'', a afirmat Kuwai într-un comunicat al Federaţiei Japoneze de Rugby.

''Voi face tot ce pot pentru a mă ridica la nivelul aşteptărilor şi pentru a contribui în măsură cât de mică la dezvoltarea rugbyului japonez'', a mai spus Kuwai.

Kuwai este una dintre cele şase femei care vor conduce meciuri la turneul de rugby în VII programat în perioada 24-30 iulie, pe Stade de France, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.