Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby: Ronan O'Gara, antrenorul campioanei Europei, La Rochelle, ţinteşte banca naţionalei Irlandei

Agerpres - Reuters
rugby turneul celor sase natiuni

Ronan O'Gara, antrenorul echipei franceze de rugby La Rochelle, care a câştigat în acest sezon Cupa Campionilor Europeni, spune că şi-ar dori să ajungă selecţionerul naţionalei ţării sale, Irlanda, dar adaugă că pentru asta este încă "mult de muncă", scrie BBC, potrivit Agerpres.

La Rochelle a învins în finala de la Dublin, cu 27-26, pe Leinster după ce irlandezii conduceau la un moment dat cu 17-0.

"Da, desigur, vreau să antrenez Irlanda, dar trebuie să-ţi câştigi acest drept. Este mult de muncă. Sper că obţinerea titlului în Europa cu La Rochelle să conteze în atingerea acestui obiectiv al meu", a spus el. "Sunt foarte mulţumit de ceea ce am realizat la clubul francez", a adăugat O'Gara.

Antrenorul Ronan O'Gara a semnat, în decembrie anul trecut, un nou contract şi va pregăti pe La Rochelle, echipă din primul eşalon francez, până în 2027.

Iniţial, presa sportivă britanică îl indica pe O'Gara drept posibil succesor al lui Eddie Jones ca selecţioner al Angliei, după ce tehnicianul australian a fost demis de Federaţia engleză de rugby.

Fost internaţional irlandez, Ronan O'Gara a fost numit antrenor principal la gruparea franceză în 2019 şi a condus pe La Rochelle la victoria cu 24-21 contra irlandezilor de la Leinster, în finala din 2022 din Cupa Campionilor Europeni, la Marsilia.

Irlanda va fi adversara României la Cupa Mondială 2023 din Franţa, în Grupa B.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.