Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rugby: Victorie la scor pentru CSM Știința Baia Mare, în prima etapă a SuperLigii CEC Bank

rugby

Vicecampioana CSM Știința Baia Mare a surclasat-o pe CS Universitatea Cluj cu scorul de 59-5, sâmbătă, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare, într-un meci din prima etapă a noii ediții a SuperLigii CEC Bank la rugby, potrivit Agerpres.

''Zimbrii'' au obținut astfel și punctul bonus ofensiv, grație celor nouă eseuri marcate de Silviu Suciu, Sean Morrell, Michael Doneghan (două), George Oprea, Taliauli Sikuea, Cristi Chirică, Adrian Apostol și Constantin Pristaviță, potrivit site-ului SuperLigii, șapte fiind transformate de Taniela Maravunawasawasa. Georgel Cătuna a reușit o încercare pentru ''U''.

Pentru Știința Baia Mare urmează derby-ul de pe terenul campioanei en titre, Timișoara Saracens, care a stat în prima etapă.

CSM București, medaliată cu bronz în ultimele două ediții de campionat, a fost ținută în șah surprinzător de CS Politehnica Iași, 22-22, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală.

Pentru ''tigri'', care au condus cu 10-0, Hinckley Vaovasa a reușit un eseu, o lovitură de penalitate și o transformare, Daniel Carpo a marcat și el un eseu, gazdele beneficiind și de un eseu de penalizare (care valorează 7 puncte din acest sezon).

Daniel Plai a fost artizanul acestui egal pentru ieșeni, el reușind toate punctele oaspeților, un eseu, patru lovituri de pedeapsă, o transformare și un dropgol.

Tot sâmbătă are loc și meciul CSA Steaua București — CS Dinamo București (Stadion Ghencea — București, ora 17,00, Dolce Sport).

Citeşte şi: IMAGINEA ZILEI - Cum a apărut guvernatorul BNR pe un site pentru vacanţe de lux - FOTO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.