Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rupere de nori în Prahova! Mașini luate de ape, drum decopertat de asfalt şi case inundate (FOTO)

ph-online.ro
viitura prahova

O puternică viitură a făcut prăpăd în noaptea de joi spre vineri în două sate din comuna Poiana Câmpina, Prahova. Patru mașini au fost luate de ape, un drum comunal a fost decopertat de asfalt, 20 de case au fost inundate, iar o conductă de gaze a fost fisurată, în urma unei ploi torențiale.

Localnicii spun că a plouat torențial doar 30 de minute. De pe versanți, în satele Pietriș și Bobolia, care aparţin de comuna Poiana Câmpina, a venit o viitură care a măturat totul în cale.

Primarul din Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că patru mașini parcate în fața caselor din satul Bobolia au fost luate de ape.

VIDEO Rupere de nori în Prahova. O persoană şi patru maşini au fost luate de viitură, iar mai multe case au fost inundate

”Așa ceva nu am mai văzut. Cam 30 de minute a plouat rău. Apa a venit de pe versanți. Un bărbat care era pe stradă a fost luat de viitură, dar a fost salvat. Acum e la spital. Avem și patru mașini luate. Au ajuns în șanț”, a declarat Moldoveanu.

VIDEO Rupere de nori în Prahova. O persoană şi patru maşini au fost luate de viitură, iar mai multe case au fost inundate

Potrivit acestuia, 20 de case din Bobolia au fost inundate, iar un drum a rămas fără asfalt.

”În curți sunt crengi aduse, noroi, beciurile și casele au fost inundate. Avem un drum comunal, care deservește 20 de case și care este decopertat de asfalt”, a declarat primarul din Poiana Câmpina.

VIDEO Rupere de nori în Prahova. O persoană şi patru maşini au fost luate de viitură, iar mai multe case au fost inundate

În plus, în satul Pietriș, conducata de gaze a fost fisurată, echipe de la Distrigaz fiind în teren pentru remedierea avariei.

“Nu a plouat mult. A venit viitura. A luat mașini. În curte la mine e noroi. Niciodată nu a fost așa”, a declarat un localnic.

Ploile şi vijeliile din ultimele 24 de ore au afectat 12 localităţi din judeţele Argeș, Maramureș, Mureș, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Timiș, și Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.