Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ruptură la Primăria Capitalei: unul dintre apropiații Gabrielei Firea a fost demisionată/ SURSE

Gabriela Firea

Unul dintre oamenii apropiați de Gabriela Firea, consilierul său personal și fostul prefect al Capitalei, Speranța Cliseru, a fost eliberată din funcție, susțin surse din Primăria Capitalei.

Citește și: Moise Guran prevestește viitorul pentru PSD:’Nu cred că PSD mai poate strânge mai mult de 1,5-1,7 milioane de voturi’

Se pare că Speranța Cliseru a fost demisă din funcția de consilier personal al Gabrielei Firea, dar și de la Compania de Dezvoltare Durabilă.

Speranța Cliseru, care a deținut și funcția de prefect al Capitalei, a fost numită în luna ianuarie 2019 în postul de consilier al lui Firea.

Pe 20 decembrie 2018, Speranţa Cliseru şi-a încetat mandatul în funcţia de prefect al Capitalei. Ea este cunoscută drept o apropiată a Gabrielei Firea.

Speranța Cliseru a apărut în vizorul opiniei publice după protestul din 10 august 2018. La acel moment, a existat o controversă referitoare la semnarea ordinului de intervenție în forță a jandarmilor la mitingul din Piața Victoriei.

În timp ce purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a susținut că aceasta a dat ordinul în jurul orei 23.30 ca jandarmii să intervină în forță, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a susținut constant că ordinul a fost scris de jandarmi, iar semnătura prefectului a fost una formală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.