Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia a crescut numărul de complexe antiaeriene la frontierele cu Ucraina

rusia ucraina

Rusia a crescut de câteva ori numărul complexelor de apărare aeriană din apropierea frontierelor cu Ucraina, a comunicat comandantul forțelor de apărare aeriană - apărare antirachetă, adjunct al comandantul-șef al Forțelor aerospațiale ale Federației Ruse, Andrei Demin.

"În raioanele din apropierea zonei operațiunii militare speciale a crescut de două ori numărul subunităților echipate cu complexe de rachetă sol-aer cu rază medie și lungă de acțiune (S-400, S-300PM2, S-350) și de peste cinci ori numărul subunităților echipate cu complexe de rachetă antiaeriene și de tunuri Panțîr-S", a spus Demin într-un interviu acordat ziarului Ministerului rus al Apărării "Krasnaia Zvezda", scrie Rador.

În regiunile de frontieră Belgorod, Briansk, Kursk au fost desfășurate complexele de apărare aeriană ale Forțelor aerospațiale, precum și mijloacele de apărare aeriană, unite într-un sistem comun sub o singură conducere.

După cum a arătat Demin, pentru îndeplinirea misiunilor de detectare a țintelor aeriene care acționează de pe teritoriul Ucrainei, au fost atrase suplimentar peste 50 de stații de radiolocație mobile și s-a organizat patrularea nonstop în aer.

Demin a declarat că de la începutul operațiunii militare specaile Federația Rusă a distrus peste o sută de drone Bayraktar trimise Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.