Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia acuză Turcia că trimite ilegal drone în regiunea siriană Idlib pentru a-i susţine pe rebeli

www.csmonitor.com
Drone militare

Ministerul rus al Apărării a acuzat joi seară Turcia că trimite ilegal drone în regiunea siriană Idlib pentru a-i susţine pe rebelii care luptă forţele guvernamentale ale preşedintelui Assan ţi că îi susţine cu artilerie, transmite Reuters, citată de news.ro.

Acuzaţia a venit după ce rebelii sirieni susţinuţi de forţele turce au anunţat că au recucerit oraşul Saraqeb, aflar la o intersecţie de drumuri, marcând prima victorie a rebelilor în faţa ofensivei guvernamentale.

Citeşte şi: ICCJ stabileşte termen de două luni în procesul lui Mircea şi Vlad Cosma, în care trebuie să stabilească definitiv unde se va rejudeca dosarul

Televiziunea rusă de stat a relatat joi că specialişti militari turci din Idlib se folosesc de rachete de umăr pentru a încerca să doboare avioane ruseşti şi siriene.

Ministerul rus al Apărării a afirmat că Turcia încalcă acordurile convenite cu Rusia referitoare la Siria. Astfel, o dronă turcească a intrat ilegal în spaţiul aerian al Siriei, marţi, şi a fost distrusă de apărarea aeriană a guvernului sirian în timp ce se pregătea să tragă în trupele guvernamentale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.