Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia afirmă că patru persoane au fost ucise de artileria ucraineană în regiunile de frontieră

Al-Jazeera
Belgorod

Guvernatorul regiunii ruse Belgorod a declarat că patru persoane au fost ucise vineri în două atacuri ucrainene separate asupra a două oraşe din apropierea graniţei, în timp ce oficialii din regiunile din apropiere au declarat că au avut loc atacuri cu drone peste noapte, scrie Rador.

Guvernatorul Viaceslav Gladkov a scris pe Telegram că atacurile au lovit oraşul Maslova Pristan, la aproximativ 15 kiometri de regiunea ucraineană nordică Harkiv, şi că fragmente de proiectile au lovit maşini care erau în trecere. "Într-una dintre ele se aflau două femei. Au murit pe loc din cauza rănilor", a afirmat el.

Ulterior, Gladkov a afirmat că două persoane au fost ucise şi şase au fost rănite când rachetele au lovit oraşul Sobolevka, la 125 de kilometri sud-vest de incidentul anterior. Victimele stăteau afară, în apropierea unor clădiri de locuinţe, a afirmat el. Sobolevka se află la 14 kilometri de graniţa cu Ucraina. Oficialii ruşi au declarat o intensificare a atacurilor din nordul Ucrainei în ultimele zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.