Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia: 'Am mătura țările NATO într-o jumătate de oră în cazul unui război nuclear'

Dmitri Rogozin

Șeful agenției spațiale ruse Roskomos, Dmitri Rogozin, a declarat că, în cazul unui război nuclear, Rusia va distruge țările NATO în jumătate de oră, informează publicația poloneză Rzeczpospolita, care citează profilul de telegram al oficialului rus.

Rogozin a dat asigurări că distrugerea țărilor NATO în cazul unui război nuclear va dura puțin timp, doar 30 de minute, dar Rusia nu poate permite un astfel de război, „deoarece consecințele schimbului de rachete nucleare vor afecta starea Pământului nostru".

Șeful Roscosmos a adăugat că războiul, pe care Putin l-a numit "operațiune militară specială", a depășit "cu mult sensul și geografia sa inițială" și l-a numit "un război pentru adevăr și dreptul Rusiei de a exista ca stat unic și independent".

Rogozin a mai declarat că țările NATO se află în război cu Rusia. "Alianța nu a anunțat-o, dar este evidentă pentru toată lumea", a spus el.

Anterior, șeful Roskomos a anunțat că agenția va părăsi Stația Spațială Internațională - iar această decizie a fost deja confirmată.

El a adăugat că restabilirea "relațiilor normale între partenerii de pe Stația Spațială Internațională și alte proiecte comune este posibilă numai cu ridicarea completă și necondiționată a sancțiunilor ilegale" impuse Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.