Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia AMENINȚĂ SUA că va RIPOSTA: 'Răbdarea noastră NU este nelimitată'

sua rusia

Rusia ar putea recurge la măsuri de retorsiune împotriva Statelor Unite în urma expulzării la finalul administraţiei Obama a 35 de diplomaţi ruşi şi a închiderii a două sedii folosite de misiunile diplomatice ale Rusiei în SUA, a declarat vineri consilierul de politică externă al Kremlinului, Iuri Uşakov, informează agenţia Reuters.

'Aşteptăm restituirea proprietăţilor diplomatice ruse închise ilegal înainte de Anul Nou de către fostele autorităţi americane', a afirmat oficialul rus. 'Am decis să nu răspundem imediat acestui exces, dar nimeni nu a abolit încă principiul reciprocităţii în diplomaţie (...) Răbdarea noastră nu este nelimitată', a completat Uşakov, scrie agerpres.ro.

Citește și: Spot publicitar ȘOCANT: Fetițe care se joacă cu VIBRATOARE / VIDEO

El a insistat că nu sunt excluse represalii din partea Moscovei şi că problema legată de situaţia acelor două sedii a fost abordată de ministrul rus de externe Serghei Lavrov în timpul vizitei efectuate săptămâna aceasta la Washington.

În urma dezvăluirilor despre atacurile cibernetice din timpul campaniei electorale americane împotriva echipei candidatei democrate la preşedinţie, Hillary Clinton, fostul preşedinte Barack Obama a ordonat la sfârşitul lunii decembrie expulzarea a 35 de diplomaţi ruşi aflaţi la post la Washington şi San Francisco, închiderea a două sedii ale misiunilor diplomatice ruse din New York şi Maryland, precum şi sancţiuni ce vizează serviciile de informaţii ruse GRU şi FSB.

Citește și: INCREDIBIL Din ce au făcut cei de la Louis Vuitton o nouă colecție de genți

Preşedintele Vladimir Putin a decis atunci să nu riposteze şi să aştepte instalarea noii administraţii la Washington înainte de a lua o hotărâre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.