Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia AMENINȚĂ SUA cu o criză foarte gravă din cauza echipamentelor instalate în Europa de Est

rusia sua

Criza rachetelor cubaneze s-ar putea repeta din cauza instalării de către Statele Unite a sistemelor balistice în Europa de Est, a avertizat, luni, Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe.

Citește și: VIDEO REVOLTĂTOR: fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție. Suspiciuni că ar fi dată în SUA pentru trafic de organe

"În privinţa planurilor Statelor Unite, Casa Albă, Pentagonul şi Secretariatul internaţional NATO ne transkit că nu există intenţii de a instala viitoare sisteme de rachete în Europa. (...) Dar trebuie să ne pregătim pentru cel mai urât scenariu. Nu există planuri, dar sistemele de lansare Mk-41 sunt o realitate. Intenţiile NATO au fost agresive şi rămân aşa. Dacă se ajunge la instalarea de astfel de sisteme, situaţia nu doar că se va înrăutăţi, ci se va agrava la maxim, astfel că ne putem regăsi în situaţia unei crize a rachetelor destul de asemănătoare cu cea din Caraibe", a declarat Serghei Riabkov, potrivit agenţiei Tass, referindu-se la riscul anulării Tratatului Forţelor Nucleare Intermediare (INF), informează Mediafax.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.