Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia amenință cu atacuri la Kiev chiar înainte de vizita lui Ciolacu și a lui Cîțu: Răspuns la pretinse lovituri pe teritoriul Rusiei

Facebook
rusia ucraina

Forțele armate ruse vor lovi centrele de decizie, inclusiv la Kiev, în cazul unor tentative de sabotaj și de atacuri ale trupelor ucrainene asupra unor obiecte din Rusia. Acest lucru a fost anunțat marți de reprezentantul oficial al Ministerului rus al Apărării, generalul-maior Igor Konașenkov.

"Asistăm la încercări de sabotaj și lovire de către trupele ucrainene a obiectelor de pe teritoriul Federației Ruse. Dacă astfel de cazuri vor continua, atunci Forțele Armate ale Federației Ruse vor lovi în centrele de decizie, inclusiv la Kiev, lucru de la care armata rusă s-a abținut până acum", a declarat Konashenkov.

Pe 1 aprilie, Rusia a acuzat Ucraina că a atacat rezervoare de combustibil aflate în zona localității Belgorod din Rusia. Ministerul ucrainean al Apărării a refuzat să comenteze acuzațiile făcute de ruși referitoare la bombardarea depozitului din Belgorod de către elicoptere ale aviației ucrainene.

Pe data de 27 aprilie va avea loc la Kiev vizita președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și a președintelui Senatului, Florin Cîțu. Potrivit unor surse oficiale, va fi o vizită desfășurată preponderent în teren, care va cuprinde mai multe zone afectate de război, inclusiv zone în care armata rusă a comis atrocități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.