Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia anchetează forțele de securitate după moartea fetei lui Dughin

dughin fiica

Rusia demarează o anchetă în rândul forțelor de securitate. Comitetul de Investigații și Garda Rusă vor inspecta structurile de securitate care au asigurat securitatea la festivalul Tradiției.  Ancheta apare în contextul în care fata ideologului Dughin (apropiat de Vladimir Putin) a fost asasinată după ce a participat la festivalul Tradiției.

„Garda Rusă, împreună cu Comisia de Investigații, va inspecta structurile de securitate care au asigurat ordinea și securitatea la festivalul Tradiția, unde teroriștii au plantat explozibili sub mașina Dariei Dughin”, a scris președintele Comisiei Dumei de Stat pentru Politica Informațională, Alexander Khinshtein, pe canalul său de Telegram, citează Interfax.

FSB a anunțat că a rezolvat uciderea fetei lui Dughin, acuzând serviciile speciale ucrainene pentru crimă. „Antreprenorul este cetățean al Ucrainei Vovk Natalya Pavlovna, născută în 1979, care a sosit în Rusia pe 23 iulie 2022, împreună cu fiica ei Shaban Sofia Mikhailovna, născută în 2010”, a informat FSB. „În ziua crimei, Vovk și Shaban au fost la festivalul literar și muzical Tradition, unde Dugin a fost prezent ca oaspete de onoare”, a spus serviciul de securitate.

Vezi și: Serviciile speciale ucrainene, acuzate de FSB de uciderea fetei lui Dughin: două femei au primit misiunea specială

Mașina fetei lui Dughin a fost aruncată în aer în seara zilei de 20 august, lângă satul Bolșie Vyazemy, regiunea Moscova. Fata a murit pe loc. Pe acest fapt, Comisia de anchetă a deschis un dosar penal. Departamentul a remarcat că crima este făcută la comandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.