Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia avertizează direct Ucraina: 'Va atrage cele mai grave consecințe'

Agerpres.ro
Ucraina militari trupe ruse

Secretarul de presă al președintelui rus Dmitri Peskov nu exclude „provocările” din Ucraina pentru a justifica declarațiile occidentale despre presupusa amenințare existentă a invaziei Ucrainei de către Rusia.

„Acest lucru nu poate fi exclus”, a declarat Dmitri Peskov, purtător de cuvânt al Kremlinului, la postul de televiziune Rusia-1. Astfel, Peskov a catalogat ipoteza în care Rusia se pregătește să invadeze Ucraina drept o posibilă provocare.

„Această isterie este provocată artificial”, a spus Peskov. "Cei care și-au adus forțele armate peste mări acuză o activitate militară neobișnuită pe teritoriul nostru. Adică Statele Unite ale Americii. Ei bine, acest lucru nu este în întregime logic și nici în întregime decent". Peskov a adăugat că încercările de a rezolva criza din sud-estul Ucrainei prin forță vor avea cele mai grave consecințe.

"Ucraina caută, cel mai probabil, o altă încercare de a începe o soluție militară la propria problemă. Pentru a crea un alt dezastru pentru ea însăși și pentru toată lumea din Europa", a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Potrivit lui Peskov, Ucraina „reușește acest lucru, cel mai probabil, sub acoperirea acelor exerciții NATO, nave NATO în Marea Neagră, soldați americani și britanici în regiune, dintre care sunt din ce în ce mai mulți”. "Asta se străduiește Ucraina. Și acesta, desigur, este un spectacol sfâșietor. Pentru că va atrage cele mai grave consecințe", este convins purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Vezi si: Rusia pregătește un atac pe scară largă asupra Ucrainei, în plină iarnă (Serviciile secrete ucrainene) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.