Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia cheamă ONU să condamne ferm asasinarea fetei lui Dughin

notizieaudaci.it
Daria Dughina

Reprezentantul permanent al Federației Ruse la ONU, Vasili Nebenzia, anunță că Moscova solicită Consiliului de Securitate al ON să condamne asasinarea Dariei Dughin.

"Observăm că această crimă a fost condamnată de reprezentantul oficial al Departamentului de Stat al SUA. Solicităm Consiliului, conducerii ONU să condamne ferm această ultimă crimă a regimului de la Kiev", a declarat el, vorbind în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU privind Ucraina, citat de Interfax.

Potrivit oficialului rus, Kievul "nu numai că folosește în mod activ șantajul nuclear, bombardând centrala nucleară Zaporojie și ținând, de fapt, populația Europei ostatică, ci a trecut și toate frontierele, recurgând la represalii fizice împotriva civililor nedoriți din rândul cetățenilor străini". "Daria Dughin avea 29 de ani. Viața ei a fost scurtată în prim-plan. Datorită activităților sale profesionale, jurnalista se află de mult timp în vizorul naționaliștilor ucraineni", a spus Nebenzia.

Mașina Dariei, fata lui Alexander Dughin, a fost aruncată în aer în seara zilei de 20 august, în apropierea satului Bolshiye Vyazemy, regiunea Moscova. Ea a murit pe loc. Comisia de anchetă a deschis un dosar penal.

Ulterior, FSB din Federația Rusă a anunțat că asasinarea a fost planificată de serviciile speciale ucrainene.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.