Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia cumpără armament de peste 8 miliarde de dolari, într-o singură zi: tancuri, rachete și avioane de ultimă generație

soldati rusi

Rusia se pregătește de o nouă fază a războiului din Ucraina și au achiziționat armament de peste 8 miliarde de dolari, într-o singură zi. Rachete Sarmat, tancuri T-90M și avioane Su-34M vor ajunge în dotarea armatei ruse, semn că se pregătește o nouă fază a războiului.

“Astăzi, au fost semnate șapte și încredințate direct alte 29 de contracte de stat, pentru o sumă de peste 500 de miliarde de ruble, cu 26 de societăți din cadrul Complexului Militar Industrial. Semnarea acestui pachet de contracte va reprezenta o etapă importantă în realizarea Programului de stat pentru înzestrare”, a declarat Krivoruchko, citat de agenția de presă Interfax, informează DefenseRomania.

Potrivit precizărilor sale, în urma implementării acestor contracte, Forțele Armate ale Federației Ruse vor primi peste 3.700 de unități de tehnică nouă. În același timp, vor fi modernizate și reparate peste 100 de unități de tehnică militară și specială.

După cum a anunțat Krivorucko, Ministerul rus al Apărării a ajustat parametrii comenzilor de stat pentru apărare, ținând cont de experiența întrebuințării în luptă a tehnicii militare.

“Organele de conducere militară ale Ministerului Apărării al Federației Ruse au depus o muncă susținută pentru a analiza și adapta comenzile de stat pentru apărare, ținând cont de situația politico-militară actuală și de nevoile Forțelor Armate în ceea ce privește achiziționarea, modernizarea și repararea tehnicii militare și speciale”, a spus Krivoruchko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.