Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia și SUA nu au ajuns la un acord cu privire la situația din Venezuela

captura video Facebook
venezuela, revolutie

Discuțiile purtate la Roma între reprezentanți ai Statelor Unite și ai Rusiei au fost pozitive, însă cele doua părți rămân divizate în ceea ce privește legitimitatea președintelui Nicolas Maduro, a declarat un oficial american, citat de agenția Reuters, potrivit mediafax.

"Nu, nu am ajuns la un consens, însă cred că discuțiile au fost pozitive, în sensul că fiecare dintre părți a înțeles mai bine punctul de vedere al celeilalte", a declarat Elliott Abrams, reprezentantul special al SUA pentru Venezuela. "Ne-am pus de acord asupra gravității crizei din Venezuela. Suntem, la fel ca ei, profund îngrijorați în legătură cu gravitatea acestei crize umanitare", a adăugat oficialul american.

Venezuela, un stat aliat al Kremlinului, se află într-o criză politică, economică și socială majoră. Statele Unite și alte state occidentale îl recunosc pe Juan Guaido, liderul opoziției, care în ianuarie s-a folosit de prevederile constituționale pentru a se autoproclama președinte interimar, în timp ce Moscova susține că Nicolas Maduro este singurul lider legitim al Venezuelei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.