Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia îl avertizează pe șeful spionajului din Republica Moldova: 'Ar trebui să fie responsabil!' / Ce a iritat Moscova

SIS
Alexandru Musteața

Comentariile directorului Serviciului de Securitate și Informații al Republicii Moldova, Alexandru Musteață, despre un atac iminent al Rusiei contrazic declarațiile oficiale ale autorităților de la Chișinău, a declarat directorul Departamentului II CSI al Ministerului rus de Externe, Alexey Polishchuk, într-un interviu pentru TASS.

"Autoritățile moldovenești, inclusiv președintele și președintele parlamentului, precum și liderii NATO și ai țărilor vecine Republicii Moldova, au făcut declarații contradictorii în același timp cu [această] remarcă", a menționat diplomatul. "Poziția oficialilor de rang înalt implică, de obicei, că aceștia ar trebui să fie responsabili în ceea ce privește declarațiile publice", a subliniat Polishchuk.

Într-un interviu acordat postului de televiziune TVR Moldova în decembrie 2022, Musteață a subliniat "riscul ridicat" ca forțele armate ruse să desfășoare o ofensivă în 2023 pentru a ajunge în Transnistria. Cu toate acestea, Serviciul de Securitate și Informații din Moldova a emis un comunicat două ore mai târziu, afirmând că declarația directorului a fost interpretată greșit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.