Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica Rusiei la ajutorul de 600 mln. euro, oferit de UE pentru R.Moldova: Vă împrumutăm doar în cazul în care în R.Moldova va exista stabilitate politică

rusia moldova

Autoritățile ruse anunță că sunt gata să ofere Chișinăului un împrumut, dar doar în cazul în care în R.Moldova va exista stabilitate politică. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Comitetului pentru afaceri cu CSI, integrare eurasitică și relațiile cu compatrioții al Dumei de Stat, Kazbek Taisaev. Declarația vine la doar câteva zile după ce Comisia Europeană a acceptat un Plan de relansare economică pentru R.Moldova în valoare de până la 600 de milioane de euro.

Potrivit TASS, Taisaev a reamintit despre acordul privind acordarea unui împrumut de 200 mln. euro, declarat ulterior neconstituțional de către Curtea Constituțională de la Chișinău.

„Partea rusă este gata să acorde un împrumut cu condiția că va exista stabilitate politică internă în R.Moldova”, a declarat parlamentarul rus.

Un plan de relansare economică istoric, de 600 de milioane de euro, a fost aprobat de Comisia Europeană pentru Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.