Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia, în pragul unui RĂZBOI CIVIL. Cum a fost evitată o CATASTROFĂ

Mihail Gorbaciov

Într-un interviu acordat BBC, ultimul lider al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, a discutat despre căderea URSS și posibilul război civil care era cât pe ce să înceapă în Rusia în acele timpuri.

Mihail Gorbaciov (85 de ani) susține că Rusia a fost în pragul războiului civil când Uniunea Sovietică a căzut. „Am vrut să evit războiul civil și eram cât pe ce să avem unul. Vă puteți imagina o împărțire și o luptă pentru putere într-o țară ca a noastră, plină de arme, inclusiv cele nucleare?

Pentru Gorbaciov agățarea de putere ar fi însemnat mulți oameni morți și multă distrugere. Nu, n-aș putea permite asta. A face un pas în spate a fost victoria mea”, a declarat fostul lider al URSS, Mihail Gorbaciov, pentru BBC.

Potrivit unui sondaj de opinie publicat marți de themoscowtimes.com mai mult de jumătate dintre ruși ar vrea să vadă restaurarea Uniunii Sovietice.

Mihail Govbaciov, omul care a ajutat la terminarea Războiului Rece, susține că presa străină a primit instrucțiuni pentru a-l critica pe actualul președinte Vladimir Putin. „Au fost date instrucțiuni speciale presei din vest, și sunt sigur că și vouă, pentru a-l discredita pe Vladimir Putin și să cadă. Ca rezultat, 86% din ruși îl sprijină. În curând o să fie un procent de 120%. Vladimir Putin știe tot. Toți cei care vor să facă lucruri în felul lor...C’est la vie!”, a mai precizat Mihail Gorbaciov.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.