Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia înceracă să abată criticile publice de la conducerea națională: Kremlinului îi va fi mai dificil să izoleze societatea rusă de efectele războiului

Cristi Șelaru
Moscova Kremlin

Rusia se confruntă cu dificultăți în a-și izola cetățenii de efectele războiului, anunță spinajul britanic potrivit kyivindependent.

Rusia urmărește să implice mai activ guvernatorii regionali în sistemul de securitate națională pentru a „abate criticile publice de la conducerea națională”, a informat Ministerul Apărării din Marea Britanie pe 27 octombrie.

Potrivit raportului, Kremlinul a urmat o abordare similară în timpul crizei COVID-19. „Cu toate acestea, probabil că Kremlinului îi va fi mai dificil să izoleze societatea rusă de efectele războiului din Ucraina”, a scris ministerul.

Pe 24 octombrie, premierul rus Mihail Mișustin a declarat că primarul Moscovei, Serghei Sobianin, va coordona „dezvoltarea măsurilor de securitate” în regiunile Rusiei.

Pe 19 octombrie, dictatorul rus Vladimir Putin a semnat un decret care introduce un nou regim de niveluri de alertă de securitate în regiunile Rusiei și impune „legea marțială” în teritoriile ocupate ale Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.