Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia interceptează și neutralizează o dronă în nordul Crimeei și reține un suspect pentru conspirație la un atentat

drona iran

Rusia a afirmat vineri că a doborât o dronă în nordul Crimeei şi a reţinut un suspect pentru pregătirea unui atac asupra infrastructurii feroviare din peninsula anexată, transmite agenţia EFE.

"Apărarea antiaeriană a fost desfăşurată în nordul Crimeei. Un aparat inamic fără pilot a fost doborât", a scris guvernatorul impus de Rusia în peninsulă, Serghei Aksionov, pe canalul său Telegram, conform agerpres.

El a mai spus că în Crimeea "a fost împiedicat un atac terorist asupra căii ferate, care era pregătit la instrucţiunile serviciilor speciale ucrainene" şi că suspectul a fost reţinut de Serviciul Federal de Securitate (FSB).

"Ca urmare a măsurilor luate, a fost arestat un cetăţean rus, rezident în Sevastopol, născut în 1978, care, urmând instrucţiunile serviciilor secrete militare ucrainene, colecta informaţii despre amplasarea obiectivelor şi unităţilor armatei ruse", a precizat FSB într-un comunicat.

Aceeaşi sursă a precizat că deţinutul este, de asemenea, suspectat de "pregătirea unui atac terorist asupra unei instalaţii de transport feroviar".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.