Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia își perfecționează armata: 'Situația politico-militară la nivel global se schimbă, mai ales într-o direcție nefavorabilă'

moscow times
rusia, militar, siria

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, a declarat că la ședința de vineri, 22 noiembrie, a consiliului a fost dezbătut proiectul concepției privind construirea și dezvoltarea Forțelor Armate, informează postul Radio România Actualități.

Citește și: Victorie uriașă în justiție pentru CNAIR: a câștigat procesul pentru lotul 3 al Autostrăzii Orăștie-Sibiu la Curtea Internațională de Arbitraj

Proiectul va fi perfectat de Ministrul Apărării, împreună cu alte departamente, după care va fi prezentat în aparatul Consiliului de Securitate și ulterior va fi înaintat spre aprobare președintelui Federației Ruse.

Nikolai Patrușev a mai declarat că situația politico-militară la nivel global se schimbă deosebit de dinamic, mai ales într-o direcție nefavorabilă. Patrușev a adăugat că, avându-se în vedere acest aspect, în cursul consfătuirii s-au discutat probleme referitoare la perfecționarea organizării militare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.