Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia ține la secret măsurile împotriva UE: 'Ar trebui să fie oglindite? Absolut nu neapărat'

vladimir putin dmitri peskov

Rusia ar trebui să răspundă în timp util și brusc la acțiunile Europei privind restricțiile vizelelor împotriva rușilor, dar răspunsul nu va fi neapărat anunțat, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

"Condițiile dificile și foarte dure de existență ne cer acțiuni de răspuns dificile, dar fără echivoc. Ar trebui să fie oglindite? Absolut nu neapărat", a declarat purtătorul de cuvânt al președinției, Dmitri Peskov, într-un interviu acordat RBC, citat de Interfax.

El a subliniat că "partea rusă spune în mod constant că acțiunile de represalii ar trebui să corespundă cel mai bine intereselor noastre, nu ar trebui să ne împușcăm în picior. Dar în ceea ce privește vizele, răspundem în oglindă, iar în ceea ce privește afacerile răspundem și noi. La urma urmei, afacerile occidentale, părăsind țara noastră, făcând-o trădător și nerespectând legislația noastră, suportă pierderi uriașe", a spus Peskov.

În același timp, el a reiterat: "Principalul lucru este că, în primul rând, pornim de la propriile noastre interese în ceea ce facem".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.