Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia se leapără de discursul diplomatic: Președintele Dumei de Stat anunță că mobilizarea e anti NATO

vestidinrusia.ro
Președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin

Mobilizarea parțială, care a fost decisă de președintele rus, Vladimir Putin, "va ajuta la rezolvarea sarcinilor operațiunii militare speciale", deoarece împotriva soldaţilor ruşi "luptă şi forțele NATO", a declarat, joi, președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, pe canalul său Telegram.

"Astăzi, împotriva soldaților și ofițerilor noștri luptă nu numai formațiunile armate naziste, ci și forțele NATO" - a scris el. "Linia de contact este de peste 1.000 de km. Pentru a înțelege: în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei (cel de-Al Doilea Război Mondial n.red.), pentru eliberarea teritoriilor ucrainene de fasciști au operat patru fronturi. Evident, este necesar să creștem numărul forțelor noastre armate" - a subliniat Volodin, potrivit Rador.

Amintim că, miercuri, în timpul unui mesaj televizat adresat naţiunii, Vladimir Putin a declarat că sprijină propunerea Ministerului rus al Apărării și a Statului Major al Forțelor Armate Ruse de a efectua mobilizări parțiale pe teritoriul ţării și a semnat un decret în acest sens. Liderul rus a mai declarat că Washingtonul, Londra și Bruxellesul "împing direct Kievul pentru a muta operațiunile militare" pe teritoriul Federației Ruse şi a subliniat că securitatea Rusiei va fi asigurată cu toate mijloacele de care dispune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.