Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia reacționează rapid împotriva Serviciului de Securitate al Ucrainei: dosar penal după ce oficiali de top au fost trecuți pe lista persoanelor căutate

ssatipura.com
rusia ucraina

Serviciul de Securitate al Ucrainei l-a pus pe lista persoanelor căutate pe vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev. Și Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, dar și Serghei Șoigu, ministrul Apărării, au fost adăugați ulterior pe listă. Federația Rusă a reacționat ferm la aceste acțiuni ale Kievului și anunță că a deschis un dosar penal împotriva oficialilor ucraineni care au făcut așa ceva.

Anchetatorii ruși intenționează să-i aducă în fața justiției pe angajații Serviciului de Securitate al Ucrainei, care au decis să-l urmărească penal pe vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a informat luni canalul de telegram al Comitetului de Anchetă al Rusiei.

"Președintele ICR Alexander Ivanovici Bastrykin a cerut să inițieze un dosar penal împotriva oficialilor Serviciului de Securitate al Ucrainei în legătură cu urmărirea penală ilegală a vicepreședintelui Consiliului de Securitate al Federației Ruse Dmitri Anatolievici Medvedev", se arată în raportul prezentat de Interfax.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.