Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia şi-a DUBLAT atacurile în Siria. Anunţul guvernului rus

siria

Avioanele Forţelor Aeriene şi Spaţiale Ruse au efectuat în ultimele 24 de ore 64 de raiduri de la baza aviatică Hmeimim şi au lovit 55 de ţinte ale grupării teroriste Statul Islamic în Siria, a anunţat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse, general-maiorul Igor Konaşenkov, informează agenţia de presă TASS, citată de Agerpres.

Potrivit lui Konaşenkov, în timpul noilor raiduri au fost distruse 29 de tabere de luptă ale SI, două centre de comandă ale combatanţilor, 23 de centre în care se aflau arme şi tehnică militară. 

"Creşterea în intensitate a raidurilor aviaţiei noastre are legătură cu majorarea numărului de ţinte depistate pe întreg teritoriul Siriei", a subliniat Konaşenkov, precizând că atacurile au fost efectuate de avioane Su-34, Su-24M şi Su-25. 

Marţi, Konaşenkov a anunţat că aviaţia rusă a efectuat marţi 20 de raiduri şi a lovit 12 poziţii ale Statului Islamic în Siria. 

Din data de 30 septembrie aviaţia rusă efectuează atacuri ţintite asupra obiectivelor SI în Siria, acţiuni privite cu precauţie de Occident, potrivit căruia atacurile ruse i-ar viza de fapt pe rebelii ce se opun regimului Bashar al-Assad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.