Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia și-a scos navele antisubmarin în Pacific

sputnik
flota rusia

Un grup de nave antisubmarin ale Federației Ruse și-au părăsit baza din Kamchatka pentru manevre în Oceanul Pacific, a anunțat marți șeful serviciului de presă al Flotei Pacificului, Ilya Kolesnikov.

„Grupul format din nave antisubmarin MPK-107 și MPK-82 ale forțelor din nord-estul Rusiei a început să îndeplinească sarcinile primite în Oceanul Pacific”, a spus Kolesnikov. Potrivit acestuia, navele au părăsit baza din Kamchatka pentru a participa la manevre „în conformitate cu planul de antrenament de luptă al flotei”.

„Una dintre sarcinile principale în timpul manevrelor din Oceanul Pacific va fi patrularea în zona desemnată cu o demonstrație a drapelului Federației Ruse, precum și studierea zonelor de navigație într-o zonă îndepărtată de bază”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Flotei Pacificului.

Cu o zi înainte, el a spus că un detașament de nave de război al Flotei Pacificului format din nava de comandă Marshal Krylov, fregata Mareșal Shaposhnikov, corvete și marea navă antisubmarin Admiral Panteleev din Marea Filipine și China de Est din Oceanul Pacific desfășoară exerciții „pentru a căuta submarine ale unui inamic simulat și pentru a interacționa cu echipajele aviației navale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.