Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia şi SUA au lansat pregătirile pentru întâlnirea dintre Putin şi Trump

Pregătirile pentru întrevederea dintre preşedinţii Rusiei şi SUA, Vladimir Putin şi Donald Trump, au fost lansate, dar încă nu a fost stabilit ceva concret, a declarat marţi ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov, citat de agenţia de presă RIA Novosti în pagina sa electronică, conform agerpres.

Această problemă a fost discutată în cadrul primei întâlniri între şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov, şi secretarul de stat american Rex Tillerson la Bonn.

Ruşii ţin cu dinţii de Crimeea şi BARICADEAZĂ întregul bazin al Mării Negre

"A fost vorba, desigur, şi despre problemele din sfera relaţiilor bilaterale, precum şi despre contactele viitoare la diferite niveluri, inclusiv pregătirea primei întâlniri între preşedinţii" Putin şi Trump, a spus Riabkov. "Nu există încă o înţelegere cu privire la data şi locul desfăşurării unei astfel de întâlniri, dar practic pregătirea acesteia a fost lansată, iar în acest sens există o înţelegere reciprocă cu partea americană", a spus Riabkov, vorbind într-o dezbatere în Duma de Stat.

Lavrov a avut primele discuţii cu noul secretar de stat american Rex Tillerson la Bonn, în marja reuniunii ministeriale G20. Părţile au descris întâlnirea ca productivă şi şi-au exprimat intenţia de a-şi ameliora cooperarea şi de a căuta puncte de convergenţă, notează RIA Novosti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.