Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia sporește teroarea impusă propriilor soldați: Luptătorii de pe front vor fi supravegheați draconic

playtech.ro
soldati rusi

Deputatul rus Andrei Kartapolov a propus să se sporească supravegherea militarilor ruşi aflaţi în zona aşa-zisei operațiuni militare speciale ruse din Ucraina - anunţă Serviciul de presă al Dumei de Stat a Federației Ruse, citat de Agenţia de presă RIA NOVOSTI. Andrei Kartapolov este preşedintele Comitetului pentru apărare din Duma de Stat.

Se cer măsuri ca în al Doilea Război Mondial

El a mai spus că ar trebui îmbunătățită activitatea serviciilor ruse de contrainformații și a Parchetului Militar pentru a identifica militarii ruşi care încalcă legile ruseşti, relatează Agenţia de presă Ura.ru. Drept exemplu, parlamentarul a menționat experiența din Marele Război Patriotic (denumire folosită în Rusia pentru cel de-Al Doilea Război Mondial, n.r.). 'În opinia mea, acum este momentul să creștem nivelul de încredere în structura angajaţilor politici din cadrul forţelor armate. În 1941, când era extrem de dificil, au fost introduse din nou funcțiile de comisari din ofițeri politici'', a subliniat Kartapolov.

El a adăugat că prin intermediul şi cu ajutorul unor astfel de funcţii și persoane, deciziile necesare ar putea fi luate mult mai rapid în zona de luptă. 'Adică trebuie să fie identificaţi extrem de rapid cei care permit încălcări ale legislației actuale', a adăugat el. Kartapolov a remarcat că citațiile electronice în cadrul recrutării actuale 'nu vor avea forță legală'. Măsurile de combatere a evitării recrutării includ interdicția de a călători în străinătate din momentul în care este primită citația.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.