Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii ard gazul pe care nu-l mai trimit în Europa - Moscova pornește deja încălzirea în sistem centralizat

themoscowtimes.com
Moscova Rusia

Încălzirea a fost pornită la cerere în unitățile medicale și grădinițele din Moscova, a declarat marți, pentru agenția rusă Tass, viceprimarul Moscovei, Petr Biryukov.

"În momentul de față există solicitări din partea organizațiilor medicale, a instituțiilor preșcolare cu cereri de a porni încălzirea din timp, lucrările aferente sunt deja în curs de desfășurare. Decizia cu privire la data de începere a sezonului de încălzire în întregime va fi luată ținând cont de condițiile meteorologice", a declarat Biryukov.

Viceprimarul a amintit că procedura de pornire a încălzirii în oraș durează câteva zile.

"Nu se întâmplă peste noapte, perioada tehnologică este de cinci zile. Primele care vor primi încălzire sunt instituțiile sociale, inclusiv școlile, grădinițele, spitalele și clinicile, în paralel începem să pornim încălzirea în locuințe și clădiri de birouri, apoi - în întreprinderi comerciale și industriale", a spus el.

Șeful complexului economic municipal a subliniat că Moscova a efectuat lucrări ample pentru a se pregăti pentru noul sezon de încălzire. Toate activitățile au fost finalizate la timp - până la 1 septembrie.

Standardul stabilit de legea federală pentru începutul sezonului de încălzire la Moscova este o temperatură medie zilnică a aerului sub 8 grade timp de cinci zile. Decizia privind data de începere a sezonului de încălzire este luată de guvernul de la Moscova. În această perioadă, maximele zilnice trec de 15 grade Celsius.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.