Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii atacă dezlănțuit în Ucraina: în Dnipro au distrus, cu o rachetă Iskander, zeci de autobuze

dnipro

O persoană a murit și zeci de autobuze au fost distruse în urma unui atac cu rachete la Dnipro, anunță oficialii ucraineni, potrivit CNN.

Rachete de croazieră rusești au lovit depozitul unei companii de transport din orașul ucrainean Dnipro, omorând o persoană și incendiind zeci de autobuze, informează Mediafax.

Valentyn Reznichenko, șeful administrației militare regionale din Dnipropetrovsk, a declarat că o persoană a fost ucisă și cinci au fost rănite după ce rachete de croazieră rusești „Iskander" au lovit orașul.

„Cincizeci și două de autobuze au fost arse, iar alte 98 au fost avariate. Mai multe clădiri înalte, o sală de sport, un magazin și clădiri administrative au fost avariate", a spus Reznichenko.

Un alt atac, cu urmări mult mai grave, s-a produs în Zaporojia. Autoritățile ucrainene îi acuză pe ruși că au atacat un convoi umanitar omorând 23 de persoane și rănind cel puțin alte 28, potrivit Sky News.

Guvernatorul regional Oleksandr Starukh a spus că rușii au vizat un convoi umanitar care se îndrepta spre teritoriul ocupat de Rusia. El a prezentat mai multe imagini cu vehicule incendiate și cadavre care zac pe drum. Rusia nu a recunoscut atacul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.