Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii atacă puternic la Zaporojie și Dnipropetrovsk : peste 60 de clădiri au fost distruse

www.twitter.com
zaporojie

Oficialii ucraineni au anunţat, miercuri, că atacuri cu rachete ruseşti au vizat regiunea central-estică Dnipropetrovsk, precum şi regiunea sud-estică Zaporijie de sud-est, cauzând pagube mari în oraşul Zaporojie. Cel puţin o persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite, iar 62 de clădiri au fost avariate în zonele rezidenţiale ale oraşului, relatează CNN.

Armata rusă a lansat miercuri patru rachete de croazieră în Zaporijie, se arată într-un comunicat al autorităţilor locale. O rachetă a fost doborâtă de apărarea antiaeriană a oraşului, se mai menţionează în comunicat, informează News.ro.

Cel puţin o persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite, iar 62 de clădiri au fost avariate în zonele rezidenţiale ale oraşului.

Alarme de raid aerian au sunat permanent în timpul nopţii, a declarat şeful administraţiei militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznicienko.

”Inamicul a lansat trei rachete spre Krîvîi Rih în această dimineaţă”, iar o întreprindere industrială a fost vizată, atacul fiind soldat cu distrugeri severe, a mai spus Reznicienko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.