Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii au bombardat puternic orașul Nikopol - Infrastructura civilă a fost grav afectată iar mii de oameni au rămas fără electricitate

NEXTA
bombardamente ucraina

Rușii au terorizat populaţia din orașul Nikopol cu rachete ​​Grad și artilerie grea pe întreg parcursul nopții trecute. Orașul a fost atacat de cel puţin trei ori, anunţă RBC-Ucraina cu referire la o postare a șefului Administraţiei de stat militare din regiunea Dnipropetrovsk, Valentina Reznicenko, de pe Telegram, notează rador.

În urma atacurilor, au fost avariate peste zece blocuri cu etaje și case private, un liceu, o staţie de transport public, gazoducte și şase linii electrice. 'Trupele ruse au atacat Nikopolul de trei ori noaptea trecută. Obuzele inamice au lăsat aproape 8.000 de familii fără electricitate. Echipele de intervenţie vor interveni pentru a remedia avariile de îndată ce amenințarea cu noi atacuri se va reduce', a spus Reznicenko. În comunitatea Marhaneț sunt investigate consecințele atacurilor. La fața locului se află salvatorii și poliția. Nu există victime. Amintim că ieri, în regiunea Krivi Rih, forțele de apărare antiaeriană ucrainene au doborât o rachetă rusească X-59.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.