Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii continuă asaltul împotriva forțelor ucrainene: șase morți în ultimele 24 de ore; principalele zone unde se dau luptele

The Leaflet
ucraina razboi

Guvernatorul regiunii ucrainene Dnipropetrovsk, Velentin Reznicenko, a declarat că o persoană a murit și alte două au fost rănite, în urma atacului lansat de ruşi asupra regiunii în seara de 21 septembrie.

"Un nou atac inamic asupra raionului Nikopol. Rușii au bombardat comunitățile Marhaneţ şi Cervonohrihorivka. O persoană a fost ucisă. Anterior, două au fost rănite", a spus oficialul, relatează Rador. Oficialul a mai transmis că salvatorii și poliția lucrează în locurile bombardate. "Urmează să aflăm detalii" – a adăugat Reznicenko.

Harkov: Cinci răniți în urma unui nou atac lansat de ruși

Președintele Administrației Militare Regionale Harkov, Oleh Sinehubov, a raportat că trupele ruse continuă să bombardeze regiunea. În cursul zilei de miercuri, în orașul Kupiansk, au fost raportaţi cinci răniți. "Inamicul continuă să terorizeze regiunea Harkov cu bombardamente. Copiii suferă din cauza acțiunilor ocupanților. În timpul atacului inamic de la Kupiansk, cinci persoane au fost rănite, inclusiv un băiat de 13 ani. Celelalte victime sunt bărbați de 36, 47 și 63 de ani și o femeie de 83 de ani" - a precizat Sinehubov. Oficialul a mai adăugat că, în urma atacurilor dintr-un sat din raionul Harkov, a fost rănită o femeie de 55 de ani. Amintim că, pe 10 septembrie, armata ucraineană a anunțat că oraşul Kupiansk a fost eliberat de sub ocupaţia trupelor ruse.

Regiunea Donețk - Cinci civili uciși în ultimele 24 de ore

Guvernatorul regiunii Donețk, Pavlo Kirilenko, a raportat, joi, că, în ultimele 24 de ore, cinci civili au fost uciși în regiune în urma atacurilor ruseşti. Potrivit acestuia, două persoane au murit în Kurahove, una în Bahmut, una în Avdiivka și una în Karlivka. Alte 12 persoane au fost rănite. Acest bilanţ nu include victimele din Mariupol și Volnovaha.

Mikolaiv

Șeful Administraţiei Militare Regionale Mikolaiv, Vitali Kim, a transmis că, în noaptea de 21 spre 22 septembrie, Rusia a lansat noi atacuri cu rachete asupra orașului Mikolaiv, avariind clădiri rezidențiale și infrastructura civilă. "În jurul orei 00:15, Mikolaivul a fost supus unui atac masiv cu rachete, lansate în general din sisteme antiaeriene S-300. Au fost avariate clădiri cu mai multe etaje, conducte de gaz, conducte de apă, curtea unui cinematograf și a unui teatru, clădiri administrative". Potrifit oficialului, din cauza bombardamentelor inamice, în jurul orei 01:21 a izbucnit un incendiu la un depoozit. Kim a menţionat că atacurile nu s-au soldat cu victime. Primarul orașului, Oleksandr Senkevici, a confirmat că mai multe cartiere din Mikolaiv au fost bombardate, fiind avariată infrastructura civilă și clădiri rezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.