Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii demontează informațiile despre groapa comună de la Izium: Speculează asupra vieții oamenilor. Ucraina va încerca să repete scenariul de la Bucha

izium

Autoritățile ucrainene, speculând cu privire la descoperirea unui mormânt comun în Izyum, încearcă să repete scenariul de la Bucha, a declarat, pentru TASS, șeful administrației militare și civile din regiunea Harkov, Vitaliy Hanchev.

"Încă o dată suntem martorii modului în care guvernul ucrainean speculează asupra vieții oamenilor. Pentru noi era evident că Ucraina va încerca să repete scenariul de la Bucha, acum la Izyum", a subliniat el.

Izyum, a subliniat Ganchev, ca și alte orașe din regiune, a fost supus celor mai grele lovituri din partea AFU. "Majoritatea bombardamentelor au vizat infrastructura și clădirile rezidențiale. Pentru a obține mai multe victime, au fost lansate mine asupra orașelor. Au provocat de mai multe ori victime în spitale, inclusiv copii", a declarat șeful VGA.

"Aproape în fiecare zi în Izyum am înregistrat victime și răniți civili. Acum ne este clar pentru ce anume teroriza AFU populația. Imaginea a devenit mai clară. Ucraina a sacrificat pur și simplu populația pașnică pentru propriile scopuri egoiste, a creat o imagine pentru un jurnalist occidental, care filmează deja astăzi acolo, pentru ca mâine regimul de la Kiev să primească și mai multe arme. Aceasta nu este o luptă împotriva armatei, ci împotriva poporului, pe care au încetat de mult să îl mai considere al lor", a conchis Ganchev.

Joi, președintele ucrainean, Volodymyr Zelensky, a înregistrat un mesaj video în limba engleză în care a spus că o groapă comună ar fi fost descoperită în Izyum. Vineri, a spus el, vor fi aduși acolo reprezentanți ai presei străine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.