Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii fac totul pentru a lăsa Kievul fără apă și căldură. Primarul spune că locuitorii trebuie să fie pregătiți pentru orice

Profimedia Images
Vitali Kliciko

Autorităţile din Kiev fac tot posibilul pentru a se asigura că energia, căldura şi comunicaţiile nu vor dispărea din cauza acţiunilor Rusiei, a anunţat primarul Vitali Kliciko, conform ukrinform.net, scrie News.ro.

„Facem totul pentru a preveni acest lucru, dar să fim sinceri, duşmanii noştri fac totul pentru a lăsa oraşul fără căldură, fără electricitate, fără alimentare cu apă”, a spus el, întrebat despre posibila pană de curent la Kiev.

Kliciko a menţionat că autorităţile oraşului Kiev iau în considerare diferite scenarii, astfel încât să fie pregătite pentru orice eveniment. În special, oraşul a pregătit un stoc de combustibil, generatoare de energie, alimente şi apă potabilă, precum şi puncte de încălzire.

În acelaşi timp, el a cerut locuitorilor Kievului să facă şi ei pregătirile necesare.

„Vom face totul pentru ca un astfel de scenariu să nu se întâmple, dar nu îl putem garanta, aşa că fiecare dintre noi trebuie să fim şi pregătiţi să reacţionăm cât mai repede”, a spus primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.