Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii îș fac de cap oriunde merg - Mii de amenzi neplătite de diplomații ruși în Japonia

japonia amenda

În 2018, au existat 3.228 de amenzi restante, vehiculele rusești reprezentând 2.396 de încălcări. Această cifră s-a redus la 2.736 de cazuri în 2019. Fuji News subliniază că plățile au crescut din partea majorității țărilor, cu excepția Rusiei, care continuă să ignore amenzile.

Diplomații ruși din Japonia conduc în ceea ce privește amenzile de parcare neplătite, acumulând 2.338 de amenzi în cinci ani, după cum a raportat Fuji News Network. În pofida multiplelor somații ale Ministerului de Externe japonez care îndeamnă la respectarea legilor locale, aceasta reprezintă 59% din amenzile restante în rândul vehiculelor diplomatice.

China urmează cu 246 de cazuri restante, înregistrând o reducere semnificativă de la 638 în 2021. Diplomați din Kazahstan, Egipt, Iran și Ucraina figurează, de asemenea, pe listă. Deși raportul nu precizează valoarea amenzilor, cifrele din 2021 indicau aproximativ 40 de milioane de yeni (268.000 USD) pentru 3.948 de încălcări.

"Ne așteptăm ca toți diplomații să respecte legile japoneze", a declarat un oficial din cadrul Ministerului japonez de Externe. Deși a recunoscut greșeli ocazionale, oficialul a remarcat o problemă cu amenzile întârziate. Rusia, în special, nu a înregistrat îmbunătățiri, în timp ce China a înregistrat progrese.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.