Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii lansează acuzații la conferința OSCE: Ofițerii CIA coordonează instruirea forțelor ucrainene

ssatipura.com
rusia ucraina

Ofițerii CIA responsabili de serviciile de informații ucrainene, de armament și de pregătirea Forțelor Armate ale Ucrainei continuă să lucreze la Kiev, se afirmă în textul discursului Iuliei Zhdanova, membră a delegației ruse la discuțiile OSCE de la Viena pe probleme de securitate militară și control al armelor, care a fost făcut public miercuri.

"Administrația președintelui american Joe Biden neagă implicarea directă a Washingtonului în conflict, dar ofițerii CIA care sunt responsabili de recunoaștere, furnizarea de arme și instruirea soldaților ucraineni continuă să lucreze la Kiev", a declarat ea la cea de-a 1018-a reuniune plenară a Forumului OSCE pentru cooperare în domeniul securității.

Zhdanova a susținut că "astăzi, la ordinul americanilor, toată Europa se află în război cu Rusia din cauza ucrainenilor".

"Există din ce în ce mai multe dovezi că instructorii și artileriștii NATO dirijează acțiunile forțelor armate ale Ucrainei în genocidul populației civile din Donbas cu arme occidentale. Aparent, Capitoliul vrea cu adevărat să refacă colecția de aproximativ 200 de operațiuni militare efectuate de Statele Unite în cei 240 de ani de istorie ca stat", a adăugat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.