Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii mobilizați au primit o amânare la plata impozitelor și a primelor de asigurare

interfax.ru
d

Guvernul Federației Ruse a aprobat o amânare la plata impozitelor și a primelor de asigurare pentru cetățenii chemați în cadrul mobilizării parțiale. Decretul a fost semnat de premierul Mihail Mișușin informează interfax.ru.

"Cetățenilor chemați la serviciul militar în cadrul mobilizării parțiale li s-a acordat o amânare a plății impozitelor, taxelor și primelor de asigurare, iar termenele de depunere a declarațiilor fiscale și a rapoartelor privind fluxul de numerar pe conturi au fost prelungite", a anunțat sâmbătă site-ul guvernului

Decizia se aplică, printre altele, antreprenorilor care sunt conducătorii și, în același timp, singurii fondatori ai companiilor lor. Amânarea va fi valabilă nu doar pe toată perioada serviciului militar, ci și pentru încă câteva luni după încheierea acestuia.

"Pentru plata impozitelor și a primelor de asigurare, amânarea va fi calculată din ziua încheierii serviciului militar până în a 28-a zi (inclusiv) a celei de-a treia luni de la data încheierii serviciului militar. Pentru depunerea declarațiilor fiscale, amânarea va fi calculată din ziua în care se încheie serviciul militar până în a 25-a zi (inclusiv ) a celei de-a treia luni de la terminarea serviciului militar", se arată pe site-ul guvernului.

Pentru plata impozitului pe veniturile profesionale, amânarea va fi calculată din ziua încheierii serviciului militar până în ultima zi (inclusiv) a celei de-a patra luni (inclusiv) de la data încheierii serviciului militar.

Se menționează că va fi posibilă plata în rate a datoriei acumulate. Valoarea primei plăți va fi de o șesime din datoria totală, iar în viitor va fi posibilă rambursarea lunară în rate egale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.