Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii s-ar pregăti de un război cu NATO: Efectivele armatei ruse ar trebui să fie de aproximativ cinci milioane de militari

Business Insider
NATO Rusia

Şeful adjunct al Direcției Operative Principale a Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksi Hromov, susţine că trupele ruse primesc din partea conducerii așa-numite documente despre "războiul cu NATO din Ucraina", în care li se spune că cinci milioane de oameni trebuie mobilizați pentru a câștiga și chiar admit posibilitatea decretării legii marțiale în Federația Rusă, relatează RBC, potrivit RADOR.

"Inamicul continuă să acorde o atenție specială componentei informaționale a războiului. Astfel, principalul departament militar-politic, Ministerul Apărării al Federației Ruse, a elaborat și a transmis trupelor un document numit 'Concluziile războiului cu NATO din Ucraina'. Subliniez: cu NATO și în Ucraina" - a declarat Hromov. Potrivit acestuia, documentul respectiv evidențiază principalele probleme ale trupelor de ocupație ruse. "Documentul notează că nu a existat un astfel de război de mai bine de 80 de ani și, pentru ca Rusia să obțină victoria, efectivele armatei sale ar trebui să fie de aproximativ cinci milioane de militari. Potrivit estimărilor individuale ale ofițerilor armatei ruse, acest ultim spect poate însemna un nou val de mobilizare şi introducerea legii marţiale în ţară" - a adăugat Oleksi Hromov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.