Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUŞINE în primul meci din Liga Naţiunilor - România, cu un om în plus, a fost egalată în ultimele minute de Irlanda de Nord

romania irlanda de nord

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu echipa Irlandei de Nord, 1-1, în primul meci din faza grupelor Ligii Naţiunilor. România, cu un om în plus pe teren din minutul 39, a condus cu 1-0 din minutul 25 până în minutul 86.

Cât timp s-a aflat în avantaj, echipa României a avut mai multe şanse de a-şi majora avantajul, irosite însă cu uşurinţă de tricolori. Imediat după golul irlandezilor, România a ratat şansa de 2-1, Alibec trimiţând mingea în bară.

Mirel Rădoi, 39 de ani, a debutat la această partidă ca selecţioner al României. Totodată, acesta este primul meci al primei reprezentative după ce fotbalul a fost întreupt în martie din cauza pandemiei de coronavirus.

1-0, min. 25: La o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Hagi, în loc să centreze, a pasat spre marginea careului mare, de unde Stanciu a şutat, portarul Peacock-Farrell a respins până la Chiricheş, care a centrat pe jos la Puşcaş, iar atacantul formaţiei Reading a deviat balonul în poartă;

1-1, min '86: Lafferty a deviat cu capul o centrare din lovitură liberă către Whyte, care, nemarcat, a marcat, tot cu capul.

Au evoluat următoarele echipe:

România: Tătăruşanu – Hanca (Nedelcearu '86), Chiricheş, Toşca, Bancu – Maxim, Cicâldău (Nistor '74), Stanciu – Hagi (Creţu ' 57) – Puşcaş, Alibec. Selecţioner Mirel Rădoi;

Irlanda de Nord: Peacock-Farrell – McNair, Cathcart, Ballard (Smith '90+1) – Dallas, Davis, C. Evans (Lafferty '77), Lewis, Saville – Magennis, Washington (Whyte '65). Selecţioner Ian Baraclough.

Cartonaşe galbene: Hagi '42, Nistor '78 / Magennis '13 şi '39, Evans '33

Cartonaş roşu: Magennis '39

Arbitri: Francois Letexier - Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni - Amaury Delerue.

În celălalt meci al grupei, Norvegia a fost învinsă, acasă, de Austria, scor 1-2.

Următorul meci al tricolorilor va avea loc, luni, de la ora 21.45, la Klagenfurt, cu Austria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.