Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUŞINOS Au furat decorațiunile tricolore în timpul sărbătoririi Micii Uniri / VIDEO

www.bzi.ro
manifestația Iași 24 ianuarie 2018

România a sărbătorit astăzi Ziua Principatelor Române prin mai multe manifestaţii de amploare. Asta s-a întâmplat şi la Iaşi, dar, din păcate, acolo ne-am şi făcut de râs. Din nefericire, unii au înțeles să-și manifeste "patriotismul" prin sustragerea unor decorațiuni folosite la Iași cu ocazia sărbătoririi Micii Uniri.

Citește și: Carrefour face o mișcare neprevăzută: Gigantul anunță concedieri masive – Mii de angajați vor avea de suferit

Trei bărbați au fost surprinși miercuri în timp ce furau panglicile tricolore de pe gardul montat în Piața Unirii. Având în vedere că pe fundal se aude muzică populară, putem deduce că cei trei ieșeni au decis să "acționeze" chiar în timpul manifestațiilor organizate de autoritățile locale. "Sub privirile impasibile ale Jandarmeriei, cea de hoți ocrotitoare, cohortele de pensionari sălbăticiți au furat și în acest an decorațiunile tricolore. Pe măsură ce trec anii numărul lor e în continuă scădere, se vede că le priește guvernarea social-democrată", notează Andrei Butnărașu, realizatorul filmării, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Un controversat impozit ar putea să revină: Dragnea nu exclude introducerea sa

Peste 2.000 de persoane au participat miercuri dimineață la Iași la manifestările prilejuite de aniversarea a 159 de ani de la Unirii Moldovei cu Ţara Românească, manifestări la care au luat parte şi Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, şi principele Radu, conform B1TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.