Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUŞINOS Se pregăteşte o nouă 'INGINERIE' în fotbal? După echipa primăriei din Craiova, o nouă echipă ar putea fi invitată direct în liga a doua

razvan burleanu

Ies la iveală noi amănunte revoltătoare din fotbalul românesc. S-ar pregăti o nouă inginerie ruşinoasă. După ce echipa primăriei din Craiova, CSU, a fost invitată direct în liga a doua, se pregăteşte o altă 'combinaţie' incredibilă. În 2013, FRF a invitat-o pe CSU în liga a doua, deşi abia se înfiinţase şi ar fi trebuit să se înscrie în liga a patra sau a cincea.

Citește și: Lovitură de teatru! Liviu Dragnea, atacat din INTERIOR! „Nu se poate!”

În 2018 scenariul e pe cale să se repete. De data aceasta, echipa primăriei Sectorului 1, Academia Rapid, ar urma să fie invitată în liga a doua. Aceasta susţine că e continuatoarea giulestenilor, dar intampina mari probleme juridice şi nu are drept de promovare din liga a patra în a treia.

Citeşte şi: ŞOC la Realitatea TV: Lavinia Șandru, fosta soție a lui Darius Vâlcov, a fost SUSPENDATĂ

Potrivit unui site al suporterilor "visinii", 1923.ro, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, cel care si-a asumat public finantarea proiectului, a avut recent o intalnire cu o delegatie a Clubului Aristocratic Rapid pentru a lamuri situatia juridica a Academiei Rapid, echipa care evolueaza in Liga 4. Iar in cadrul acestei intalniri, sustine sursa citata, edilul de la Sectorul 1 a spus ca Rapidul va evolua in sezonul urmator in Liga 2!

In momentul de fata, Academia Rapid nu are personalitate juridica si, potrivit regulamentelor, nu are drept de promovare nici macar in Liga 3. Planul primarului ar fi infiintarea unei noi entitati, care sa obtina in perioada urmatoare personalitate juridica si Certificat de Identitate Sportiva, iar dupa aceea, pe "filiera" FRF, sa primeasca in loc in Liga 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.