Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusul Abdulraşid Sadulaev, campion european la lupte, anunţă că a fost infectat cu Covid-19: Nu am luat acest virus în serios

www.insport.ro
lupte

Rusul Abdulraşid Sadulaev, campion european la lupte, titlu obţinut în februarie în faţa românului, Albert Saritov, a anunţă că a fost infectat cu Covid-19, potrivit news.ro.

"Trebuie să recunosc că, la fel ca mulţi compatrioţi ai mei, nu am dat prea multă importanţă virusului. Am subestimat boala, am început să-i simţim pericolul abia când ne-a bătut la uşă. Şi eu am transmis virusul mai departe", a declarat el.

Citește și: Gabriela Firea reacție privind candidatura lui Marcel Vela la Primăria Capitalei: Pentru mine, orice candidat este de luat în seamă

Campionul mondial şi european a afirmat că s-a recuperat şi a transmis ruşilor să fie responsabili şi să respecte indicaţiile autorităţilor. "Trebuie să avem grijă nu doar de noi, ci şi de oamenii din jurul nostru, în special de persoanele în vârstă şi de cele care suferă de boli cronice. Ştiu că nu este uşor să stai atât timp acasă, dar trebuie să dăm dovadă de răbdare", mai spus el, conform olympicchannel.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.