Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ryan Gosling şi Chris Evans vor juca în filmul de spionaj 'The Gray Man', producţie Netflix în valoare de 200 de milioane de dolari

torontosun.com
chris evans

Actorii Ryan Gosling şi Chris Evans vor juca în filmul de spionaj „The Gray Man”, producţie Netflix în valoare de 200 de milioane de dolari, potrivit Deadline.

Lungmetrajul va fi regizat de Joe şi Anthony Russo, care au semnat între altele „Avengers: Endgame”, şi este bazat pe o serie de romane de succes a lui Mark Greaney, potrivit news.ro.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

Bugetul alocat pentru acest film este, aparent, de 200 de milioane de dolari.

Filmul va fi produs de compania AGBO a fraţilor Russo. Joe Russo a scris scenariul împreună cu Christopher Markus şi Stephen McFeely („Avengers: Endgame”).

„The Gray Man” are în centru un fost agent CIA devenit asasin plătit (Gosling), urmărit de un fost coleg (Evans).

Citește și: Ludovic Orban explică de ce a fost nevoie de Legea carantinării: Există evoluții fulminante în cazuri fără simptome

Regizorii sunt de părere că această poveste are potenţialul de a inspira mai multe continuări, cu personajul lui Gosling în prim-plan.

„Ideea este de a crea o franciză şi de a construi un întreg univers”, a declarat Joe Russo. „Ne-am implicat toţi în primul film şi asta trebuie să fie minunat şi să ne ducă la al doilea film”, a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.