Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a adeverit că a fost OTRĂVIT: O substanţă chimică industrială a fost depistată în părul şi pe mâinile lui Navalnîi

Twitter
Alexei Navalnîi

Oficialii Ministerului Sănătăţii din regiunea siberiană unde criticul Kremlinului, Aleksei Navalnîi, este tratat au declarat vineri că un laborator de poliţie a găsit pe părul şi pe mâinile acestuia o substanţă chimică de natură industrială, relatează Reuters.

Anterior, Alexander Murakhovsky, medicul şef al spitalului din Omsk, unde este tratat Navalnîi, a spus că au fost găsite urme de substanţe chimice industriale pe hainele şi degetele oponentului lui Vladimir Putin, scrie mediafax.ro.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

Navalnîi, un critic acerb al preşedintelui Vladimir Putin, se află într-o stare gravă, după ce joi dimineaţă a băut un ceai despre care apropriaţii săi cred că a conţinut otravă.

În primă fază, medicii au declarat că starea sa gravă ar putea avea legătură cu o tulburare metabolică.

Citește și: EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

„Navalnîi a intrat în comă din cauza tulburărilor metabolice. Diagnosticul care ni se pare cel mai plauzibil presupune un dezechilibru al carbohidraţilor, adică o tulburare metabolică. Acest lucru ar putea fi cauzat de o scădere accentuată a zahărului din sânge, care a provocat o pierdere a cunoştinţei”, declarase anterior Alexander Murakhovskiy, şeful spitalului din Omsk.

Soţia lui Aleksei Navalnîi, Iulia, i-a adresat preşedintelui Vladimir Putin o cerere ca soţul ei să fie transferat la o clinică din Germania.

Citește și: Lovitură pentru PSD! A demisionat: Nu mai pot să accept să fac parte dintr-un partid lipsit de identitate

Anterior acestei cereri, secretarul de presă al lui Putin, Dmitry Peskov, a declarat că Kremlinul nu a primit apeluri oficiale, ci a văzut doar mesaje pe reţelele de socializare. Peskov a spus că în acest caz „nu este nevoie de birocraţie inutilă”. Peskov făcea referire la medicii care s-au opus transferului lui Navalnîi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.